12 bodů

Vše o bodovém systému nejen pro vybodované řidiče

Nový radar - kolik pokut mohu dostat? (dotaz k bodovému systému)

Nový radar - kolik pokut mohu dostat?

TAZATEL7. března 2015 (19:51)

Dobrý den. Právě jsem se dozvěděl, že nám ve městě umístili nový radar. Je to v místě, kde končí 70ka. Protože netuším, kdy přesně tam ten radar dali, je teoreticky možné, že i mě radar "vyfotil" a teoreticky i několikrát.
Vzhledem k tomu, že pokud vím, tak nějaká pokuta z takového zařízení může přijít i třeba za půl roku, zajímalo by mě: Kdybych teoreticky v uplynulých 10ti dnech každý den na tomto místě překročil rychlost - KOLIK pokut bych mohl takto dostat? A kolik bodů bych takto mohl ztratit?
Pokud mi dojde byť za měsíc, že mám odevzdat řidičák, protože mě vyfotili třeba 5x, tak mi to nepřijde 2x košér (ale v tomto státě je možné všechno - proto se ptám dopředu).
Děkuji za odpověď

Reagovat

RE: Nový radar - kolik pokut mohu dostat?

ODBORNÍK8. března 2015 (12:15)

Neplašte se, jezděte podle předpisů a přečtěte si: Přečtěte si v menu rubriku Osoba blízká 2013, najdete tam odpověď.

Reagovat

RE: RE: Nový radar - kolik pokut mohu dostat?

TAZATEL9. března 2015 (18:14)

Zřejmě mi chcete naznačit, že řidič samotný nebude identifikován. Mám obavu, že v tomto mém případě by k identifikaci mělo dojít.
Navíc jste mi neodpověděl na to nejdůležitější - mohu dostat 10 pokut? Ono na odebrání řidičáku by jich nemuselo být ani 10 - stačí jet 2x nad 20 km/h více a je to.

Reagovat

RE: RE: RE: Nový radar - kolik pokut mohu dostat?

ODBORNÍK9. března 2015 (22:38)

promiňte, ale až budte mít v ruce nějaká podání od úřadu, má tato debata smysl.

Reagovat



Pomohly Vám tyto informace? Ohodnoťte prosím...
 

Podobné dotazy

Opakovaný dopravní přestupek
Dobrý den, obdržel jsem hned dvě pokuty za překročení rychlosti na stejném místě ve dvou dnech po sobě. Mám obavu, že jsem v daném...
27. října 2016
Pokuta
Dobrý den. Dá se nějak zjistit kromě zjištění bodového stavu na poště,jestli mi byla udělena pokuta? Nejspíš mě ve městě...
11. prosince 2016
Radar
Ahoj předevčírem mě vyfotil radar v obci Krupá tachometr mi ukazoval 40 km/h tak se chci zeptat kolik bodů můžu ztratit .
29. července 2018
Opakované překročení rychlosti
Dobrý den, jezdím často stejné trasy a byl jsem upozorněn, že v jednom úseku je stacionární radar, který měří rychlost.Můj dotaz zní,...
24. prosince 2012
Odebrani ŘP v zahraničí
Dobrý den, na dálnici v Rakousku mě asi vyfotil radar. Do kdy by mi měla přijít obsílka? Nevím ale přesně o kolik jsem rychlost překročil....
9. srpna 2015


Vyhledávání v Poradně


Ostatní příspěvky v poradně k bodovému systému:

Na této stránce je zobrazen příspěvek Nový radar - kolik pokut mohu dostat? v poradně k bodovému systému na webu 12bodů.cz. Můžete se podívat i na ostatní dotazy nebo rovnou vložit nový dotaz.

Navigace:

Sdílejte...

Mohlo by se hodit...

Autokamera